Boet Bostad växer med siktet inställt på börsen och vi söker därför duktiga medarbetare. Vi har en öppen företagskultur med högt i tak där entreprenörskap, initiativförmåga och kreativitet uppmuntras. Vill du vara med och bygga Sveriges bästa fastighetsbolag?

Boet Bostad söker Projektansvarig

Vi söker en ambitiös och nytänkande projektansvarig till Boet Bostad. Du kommer att jobba i ett expansivt företag med tillväxtregioner som marknadsområde. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med stor möjlighet att påverka. Du rapporterar till VD och kommer att vara med och bygga upp projektorganisationen.

Arbetsbeskrivning

Som projektansvarig är du affärsinriktad och drivande i hela byggprocessen, och jobbar med projektering, upphandling och entreprenad fram till inflyttning. En stor del av projektutvecklarens vardag är kontakten med samarbetspartners, konsulter och entreprenörer, varför vi lägger stor vikt vid social kompetens.

Du är ansvarig för genomförandet av alla nya bostadsprojekt i de regioner där Boet Bostad tar sig an projekt. Du har ett nära samarbete med utvecklingsansvarig, där du tar över ansvaret för projekt när de erhållit bygglov. Som projektansvarig ansvarar du för projektens totalekonomi och prognos- och budgetarbete under hela genomförandeskedet fram till färdigställande.

Boet Bostad har en pågående entreprenad om 120 lägenheter och avser starta ytterligare 2-3 entreprenader under året, så du kommer omedelbart få ett stort kommersiellt ansvar.

Önskad kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av att projektleda entreprenader, kommersiella eller bostäder, och gärna även har erfarenhet från byggherre- och/eller fastighetsägarsidan. Ansvaret omfattar projekt över hela Sverige vilket kan innebära en del resor. Du har relevant utbildning såsom t.ex. civilingenjör eller motsvarande.

Som person har du ett starkt eget driv och god ordning. Du tycker om att planera, koordinera och följa upp, och är en god kommunikatör med förmågan att få med dig andra genom ett starkt personligt engagemang.

Övrigt

Tjänsten är en anställning på heltid med placering i centrala Stockholm, och innefattar resande i huvudsak inom Sverige. Vi erbjuder marknadsmässig kompensation med möjlighet till bonus och deltagande i optionsprogram.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till karriar@boetbostad.se