Boet Bostad växer med siktet inställt på börsen och vi söker därför duktiga medarbetare. Vi har en öppen företagskultur med högt i tak där entreprenörskap, initiativförmåga och kreativitet uppmuntras. Vill du vara med och bygga Sveriges bästa fastighetsbolag?

Fastighetsutvecklare
Projektutvecklingschef
 

Boet Bostad söker Fastighetsutvecklare

Vi söker en ambitiös och nytänkande fastighetsutvecklare till Boet Bostad. Du kommer att jobba i ett ungt expansivt företag med tillväxtregioner som marknadsområde. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med stor möjlighet att vara med och påverka. Som fastighetsutvecklare rapporterar du till utvecklingschefen och kommer vara med och bygga upp utvecklingsorganisationen.

Arbetsbeskrivning

Som fastighetsutvecklare ansvarar du för utveckling av hyresbostäder och samhällsfastigheter som exempelvis studentbostäder, förskolor och äldreboenden.
Du arbetar brett och är med från mycket tidiga skeden i analysen av projekten och är ansvarig för egna projekt, såväl små som stora. Ansvaret sträcker sig från idé och genom hela utvecklingsskedet fram till genomförandeskedet.

Som fastighetsutvecklare ansvarar du bland annat för att:

Önskad kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av driva fastighetsutvecklingsprojekt, kommersiella eller bostäder, och gärna även har erfarenhet från byggherre-/fastighetsägarsidan. Ansvaret omfattar projekt över hela Sverige vilket innebär en del resor. Du har relevant universitets-/högskoleutbildning såsom t ex samhällsbyggnadsprogrammet eller motsvarande.
Som person är du relationsskapande, en god kommunikatör med förmågan att få med dig andra genom ett starkt personligt engagemang.

Övrigt

Tjänsten är en anställning på heltid med placering i centrala Stockholm, och innefattar visst resande i huvudsak inom Sverige. Vi erbjuder marknadsmässig kompensation med möjlighet till bonus och deltagande i optionsprogram.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till karriar@boetbostad.se

___________________________________________

 

Boet Bostad söker Projektutvecklingschef

Vi söker en ambitiös och nytänkande projektutvecklingschef till Boet Bostad. Du kommer att jobba i ett expansivt företag med tillväxtregioner som marknadsområde. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med stor möjlighet att påverka. Du rapporterar till VD och kommer att vara med och bygga upp projektorganisationen.

Arbetsbeskrivning

Som projektutvecklingschef är du affärsinriktad och drivande i hela byggprocessen, och jobbar med projektering, upphandling och entreprenad fram till inflyttning. En stor del av projektutvecklingschefens vardag är kontakten med samarbetspartners, konsulter och entreprenörer, varför vi lägger stor vikt vid social kompetens.

Du är ansvarig för genomförandet av alla nya bostadsprojekt i de regioner där Boet Bostad tar sig an projekt. Du har ett nära samarbete med utvecklingsansvarig, där du tar över ansvaret för projekt när de erhållit bygglov. Som projektutvecklingschef ansvarar du för projektens totalekonomi och prognos- och budgetarbete under hela genomförandeskedet fram till färdigställande.

Boet Bostad har en pågående entreprenad om 120 lägenheter och avser starta ytterligare 2-3 entreprenader under året, så du kommer omedelbart få ett stort kommersiellt ansvar.

Önskad kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av att projektleda entreprenader, kommersiella eller bostäder, och gärna även har erfarenhet från byggherre- och/eller fastighetsägarsidan. Ansvaret omfattar projekt över hela Sverige vilket kan innebära vissa resor. Du har relevant utbildning såsom t.ex. civilingenjör eller motsvarande.

Som person har du ett starkt eget driv och god ordning. Du tycker om att planera, koordinera och följa upp, och är en god kommunikatör med förmågan att få med dig andra genom ett starkt personligt engagemang.

Övrigt

Tjänsten är en anställning på heltid med placering i centrala Stockholm, och innefattar visst resande i huvudsak inom Sverige. Vi erbjuder marknadsmässig kompensation med möjlighet till bonus och deltagande i optionsprogram.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till karriar@boetbostad.se