Boet Bostad växer med siktet inställt på börsen och vi söker därför duktiga medarbetare. Vi har en öppen företagskultur med högt i tak där entreprenörskap, initiativförmåga och kreativitet uppmuntras. Vill du vara med och bygga Sveriges bästa fastighetsbolag?

Fastighetsutvecklare
 

Boet Bostad söker Fastighetsutvecklare

Vi söker ambitiösa och nytänkande fastighetsutvecklare till Boet Bostad. Du kommer att jobba i ett ungt expansivt företag med tillväxtregioner som marknadsområde. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med stor möjlighet att vara med och påverka. Som fastighetsutvecklare rapporterar du till utvecklingschefen och kommer vara med och bygga upp utvecklingsorganisationen.

Arbetsbeskrivning

Som fastighetsutvecklare ansvarar du för utveckling av hyresbostäder och samhällsfastigheter som exempelvis studentbostäder, förskolor och äldreboenden.
Du arbetar brett och är med från mycket tidiga skeden i analysen av projekten och är ansvarig för egna projekt, såväl små som stora. Ansvaret sträcker sig från idé och genom hela utvecklingsskedet fram till genomförandeskedet.

Som fastighetsutvecklare ansvarar du bland annat för att:

Önskad kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av driva fastighetsutvecklingsprojekt, kommersiella eller bostäder, och gärna även har erfarenhet från byggherre-/fastighetsägarsidan. Ansvaret omfattar projekt över hela Sverige vilket innebär en del resor. Du har relevant universitets-/högskoleutbildning såsom t ex samhällsbyggnadsprogrammet eller motsvarande.

Som person är du relationsskapande, en god kommunikatör med förmågan att få med dig andra genom ett starkt personligt engagemang.

Övrigt

Vi erbjuder marknadsmässig kompensation med möjlighet till bonus och deltagande i optionsprogram.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till karriar@boetbostad.se